Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Erkeğe Guzel Gorunmenin Yolları

Bir Erkeğe Guzel Gorunmenin Yolları
0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Erkeğe guzel gorunmek icin ne yapmalı?

Guzellik goreceli bir kavramdır Bu nedenle değil midir Mecnun'un Leyla'yı birde benim gozumle gorundemesi Her kadın guzeldir, onu guzel goren bir cift goz mutlaka vardır hayatta

Her kadının guzel olduğunu kabul ettiğimize gore bakımlı olmak ile ilgili bilgiler verelim dilimiz donduğunce Erkeklerin yaradılışları gereği belkide gozleri hep daha guzeli arar bundandır dunyanın en guzeli kabul edilen kadının bile aldatılışı

Benim kocamsevgilim yapmaz demeyin en buyuk yanılgıdır cunku bu Her erkeğin icinde bir aldatma potansiyeli mutlaka vardır olacaktırda Dunyanın yalanlanamaz en buyuk gerceğidir Şimdi buraya kadar okuyup hmmm eşi aldatmış demekki nasılda kesin yazıyordemeyin; Benim eşim asla aldatmaz asla!!! imagesbirerkegeguzelgorunmeninyollari5adfdaa0b737agif
imagesbirerkegeguzelgorunmeninyollari5adfdaa1c94ca

Erkek guzellik kadar bakımda arıyor artık eşinde Eskidenmiş tarlada calışıp gelip evde yorgun argın yemek hazırlayan kadın Şimde genc yada yaşlı, zengin yada fakir her kadın bir şekilde kendine bakım yapıyor Televizyonlar, gazeteler ve internet siteleri en kolay, en pratik ve en ucuz bakım tariflerini kadınların hizmetine sunuyor

Bir erkeğe guzel gorunmek icin oncelikle kendinizle barışık olun Sizi rahatsız eden yonlerinizi değiştirmeye calışın İmkanlarınız dahilinde el ve vucut kremleri kullanın Pahalı olmasına gerek yok, kendinize bir parfum yada deodorant edinin Eğer ter kokusundan şikayetciyseniz bunu giderecek urunler artık her koşe başında satılıyor unutmayın

Saclarınız bakımlı, dişleriniz en az gunde bir kez fırcalanmış olsun bayanlar Hani hep derler ya dış gorunuş benim icin onemli değilsakın inanmayın bu soz bugune kadar en sık soylenen yalandır Siz dış gorunuşunuze ozen gosterin bu yalana inanmayın

Neler saydık bu noktaya kadar, el vucut kremlerimiz olacak, kendimize yakışan bir koku bulacağız, saclar bakımlı, dişler fırcalanmış olacak Ter kokusu gibi itici bir kokuyu bunyemizde barındırmayacağız El ve ayak temizliğini ihmal etmemekte onemli Tırnaklarınız uzunsa duzgun bir şekil verin her zaman, tırnak iclerinin temizliğinide aman ihmal etmeyin

Ve belkide en onemli maddeye gelelim Yuzunuzde her zaman kucuk bir gulumse olmasına ozen gosterin Erkek eve geldiği zaman onu sevgiyle kucaklayacak bir kadın icin pek cok şeyden vazgecebilir unutmayın!!!

858,505Konular
982,702Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt