Bir forumda devir alan öğretmenin okuldaki!!! Bir forumda ödev alan öğretmenin okuldaki davranışı Öğrenci 1 : Lan versene kalemimi , Öğrenci 2 : Hadi lan o benim kalemim vermiyorum Öğrenci1 : Vericeksin ya hırsız kalemimi ver , Öğretmen : İşttt birbirinizle düzgün konuşun bakiyim bak sınıftan banlarım sizi Öğretmen yazılıları okuyor , 1 kağıt : Hmm evet dürüst 10 puan , 10 puanda bundan 2 Kağıt : demin verildi bu konu yeter ya arama yapmadan cevap yazmayın kilitli 3 Kağıt : Bak bundada aynı konu ben size kuralları okuyun demiyormuyum kilitli Öğretmen sınıfta ve bir öğrenci geliyor koşarak Öğrenci : Öğretmenim bahçede ağız dalaşı çıktı , Hoca : Banla hepsini Öğrenci : Anlayamadım öğretmenim Hoca : He şey doğru senin banlama yetkin yoktu dimi ,konuyu kilitle ahmete haber ver Öğrenci : Öğretmenim iimisiniz ne konusu ne kilidi ne ahmet i bizim sınıfta ahmet diye biri değil zaten , Öğretmen : Ofss şey pardon tmm sen git ben geliyorum Forumda adminlik yapan bir hoca Adminlerden asistanlık isteyince asistanlık işin fazla uzarya hani birde kızarlar Öğrenci : Öğretmenim hani beni spor kolu başkanı yapıcaktınız Öğretmen : Başvurunu yaptın mı Öğrenci : Evet Öğretmen : Ben size kullanım yaptıysanız asistanlık arzu etmek yok kızarım demedim mi Öğrenci : Anlayamadım öğretmenim ne asistanlığı , siz öyle bişey demediniz, Öğretmen : Nasıl demedim forum kurallarını ve mod başvurusunu okumadın mı Öğrenci : Öğretmenim ne diyorsunuz hiçbirşey anlamıyorum Hoca : Şey ya anla işta başkanlık dilemek değil demedim mi ben sana başkanlık kurallarını okumadın mı otur yerine , Öğrenci : lakin öğretmenim Öğretmen : Sus birde karşılık veriyor 2 gün banlısın Öğrenci : Öğretmenim ban ne demek Hoca : Neyse boşver sen banın ne aramak olduğunu, otur yerine ve dersine çalış hadi Bekçi ile Hoca arasında geçen hitabe Bekçi : Uğurlu sabahlar öğretmen beyhanım Öğretmen : Bahtı Açık forumlar bekçi efendi Bekçi : Ağğğyyy anlayamadım Hoca : He şey pardon sana da şanslı sabahlar Müdür ile müdür yardımcısı aralarında geçen konuşma , müdür bir forumun admini tezgâhtar ise bir forumda yönetici Myardımcısı: Buyrun adminim pardon müdürüm beni çağırtmışsınız Müdür : Gel bakalım içeri MYardımcısı : Buyrun , Müdür : ben sizi kaç defa uyardım yönetici olmanız üyelere istediğiniz gibi davranma hakkını vermez M yardımcısı : Şey pardon anlayamadım siz com un damı adminisiniz Müdür : Ne admini ne zırvalıyorsunuz MY : Lakin üyeler ve yöneticlikten bahsettiniz Müdür : Siz bana ne bakıyorsunuz anlayın işte yardımcı olmanız öğretmenlere istediğiniz gibi davranmanız anlamına gelmez Myardımcısı : fakat bir takım üyeler var ancak ayy şey öğretmenler fazla anlayışsızlar Müdür : O nesil üyeleri bana bildirin ban cezası verelim MY : Aaa bundan böyle okulda da mı ban cezası var? Müdür :Ya ofss sen ne salak kadınsın be değil o kadar bişey yanlış söyledim anla işteHadi çık şu anda odamdan MY : Siz benle ne biçim konuşuyorsunuz yöneticlikten ofss pardon MY dan istifa ediyorum Müdür : Cehennemin dibine kadar yolun var süresiz bannnn
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.