Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bir kadını tanımak

Bir kadını tanımak
0
207

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
imagesbirkadinitanimak5ad5139fb3aae
Bir kadını her yonuyle tanımak…
Sevgi dolu kalbi, icindeki fırtınaları, cocuksu halleri, daha gelmemiş yaşlarının olgunluğu, aşkları, yalnızlıkları, cinlikleri, saflıkları, yalanları, itirafları, şehvetleri, vurdumduymazlıkları, takıntıları, rahatlıkları, iclerinde barındırdıkları farklı farklı kişilikleri ve saymakla bitirilemeyecek tum yonleriyle kadınları tanımak
Sevgidir ilk adım Sevmekle başlar her şey Sonra kabul edersin, parcan olur, bazen sen o olursun İşte o zaman tanırsın bir kadını, hayatın tum sırlarına bir anda girersin Zorlu ama keyif dolu, gizemlerle dolu bir yolculuğa adım atmışsındır
Onun kalbinde gokkuşağının tum renklerini bulursun Şaşırtır seni her an Zordur belki anlamak, anı anına ona ayak uydurmak ama bazen caba sarf etmek gerek anlayabilmek icin O olmak lazım belki de…
Zeki’dir kadın, cesurdur Karşısında yurekli insan ister, sevgisini gostermekten korkmayan, yuruduğu yolda ki şartlara uyum sağlayan, yanında kalan ve en azından caba gostereni gormek ister
Ufaktır kadının mutlulukları Sarf edilen cabayı gormek bile mutlu etmeye yeter onu Bazen sessizlikte ki bir solu, bazen sıcak bir bakış, bir dokunuştur aslında onu yeşerten, buyuten
Bazen tum şimşekleri beraberinde getirse de, ardından sevginin tum renkleriyle sarar seni sıcacık Yureği ile konuşur, gozleriyle gulerken icini ısıtır, etrafa neşe sacar
İşte dunyanın en buyuk harikasıdır kadın Tanıyabilene, anlayabilene, anlamlandırabilene…
Sevgidir ilk adım Sevmekle başlar her şey ama tanıdın mı onu anlarsın aşkın tadını
Sevgi ister kadın, sevilmek, okşanmak ister Sevgi değil midir bir ciceği bile buyutup, olgunlaştıran, guzelleştiren Bazen şımarır, bencil olur sevgi adına Bunu anlayanlar ise bilir bu şımarıklığın anlamını, kendilerine dağ gibi bir sevgi olarak doneceğini
Tanırsan eğer onu tum guzellikler senindir, hayatın tum ozgurluklere yelken acarsın artık
Kadın hisseder kendini seveni, anlar onu Kuvvetlidir hisleri, gozlerindeki engin bakışları Emin olduğunda ise onun yoluna hicbir engel yoktur artık Yorulsa da, onu yolundan kimse alı koyamaz Aşkı seruven olur onun icin O alışıktık aslında seruvenlere, doğası budur ama aldığı karşılıklar şekillendirir onun seruveninin heyecanını, gizemini Yaşamadığın seruvenlere cıkarır seni Zaman olur dalga gecer tum yaşamla Zaman olur kendisiyle bile dalga gecer Ozunde vardır onun neşe, mutluluk Bazen ufak bir guluşe, sıcacık bir bakışa teslim olur Huznunu, gozyaşını bile bilir neşeye cevirip, onu icinde yaşamayı Yeter ki o anında ona destek olacağını, onu saracağını bilsin
Dedim ya, gokkuşağının tum renkleridir kadın Bazen,
Tanık olursun tutkuların gucune,
Tanık olursun karşılıksız sevgiye,
Tanık olursun ansızın cekip gitmelere,
Tanık olursun kızsa da, bağırsa da hep sevdiğine, yureğindeki sevginin sonsuzluğuna,
Tanık olursun kucucuk bir cocuğun saflığına, muhtaclığına,
Tanık olursun tum dunyanın tum guzelliklerine, gecesine gunduzune
Sevgidir ilk adım işte Sevmekle başlar her şey Ama onu gercekten tanıdığında ise yaşayacaklarını sen bile bilemezsin Hayatın surprizlerden oluştuğuna işte o zaman şahid olursun…

858,441Konular
980,880Mesajlar
29,484Kullanıcılar
dedecanklSon üye
Üst Alt