Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bir Şarkı Bir Hikaye

Bir Şarkı Bir Hikaye

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Genç ve yakisiklidir,askerden yeni dönmüs bitmiş eski isinde
çalismaya baslamistirHayati sevmekte ve ileriye her zaman umutla bakmaktadirBir gün evinden çikip ise bu vesileyle bir evin penceresinde genç bir kiz gözüne ilisirBirdenbire afallarAman Allahim o ne çekicilik
Günahsız bir yüz,kalem kaslar,badem gözler,lepiska saçlar sözde
tanrinin isigücü yokmus da durmus bu kizi özene bezene yaratmis

Aniden içinde birseyler kipirdar ve yildirim aski bu olsa lüzum
diye düsünürBütün gün boyunca kizin gerçek dışı gözlerinin önünden gitmez ve aksami ipleçekerAksam eve dönerken kiz yeniden pencerededir ve manali manali kendisine bakmaktadirBelli ki kiz da kendisine karsi birseyler hissetmektedirO gece sabaha değin kizin hayali ile yataginda bir saga bir sola döner ve gözüne uyku girmezErtesi gün kararini vermistir Bu dünya güzeli kizla belirlenmiş tanismalidir

Bütün cesaretini toplayip kizin bulundugu evin dibine yanasir ve
kendisini ibraz ederek telefon numarasini verir ve aramasini ister
Kiz gecikmeden arar kendisini ve uzun uzun konusurlar, birbirlerini tanirlar Bir süre devamlı ve karsilikli sevgi sözcüklerinin çokca söylendigi telefon görüsmelerinden daha sonra nihayet son sözünü söyler ve 'benimle evlenirmisin?' der? iste o anda kizin konusmasi birdenbire degisir ve acıklı bir sesle:

'Bu imkansiz, zira dogustan benim ellerim yoktur' der
Oglan ne söyleyecegini sasirmistir, biran sessizce durur ve:
'Olsun ben yine de seninle evlenmek istiyorum,zira ben senin yüz güzelliginden ziyade ruhunun güzelligini sevdim' der

Kiz ummadigi bu yanıt karsisinda gözyaslarini tutamaz ve oglanin
gösterdigi bu fedakarliktan ötürü hüngür hüngür aglamaya baslar
Artik telefon görüsmeleri daha bir bambaskadir ve Leyla ile
Mecnun misali birbirlerini çilginca sevdiklerini sikca takrarlarlar

İste artik mucize baslamistir

Kiz bir gün uykudan uyandiginda ellerinin yavas yavas olustugunu
görür Bu sevginin bir mucizesidirKisa zamanda eller tamamen olusur ve sıradan ülkü gelir Bunu artik sevgilisine açiklama zamani gelmistir

O gün oglan isten dönerken pencerede bekler ve tam önünden geçerken coskulu bir sekilde oglana seslenir ve pencereden yeni olusan ellerini göstererek:
'Bak sevgilim askimizin kuvvetinden bir mucize oldu ve ellerim çikti' der Iste o anda aniden oglanin yüz ifadesi degisir ve
dudaklarindan su sarkinin kelimeleri dökülür:

Seniii Beeeenn
Ellerin Ollsunnn Diye Mi Sevdim

Bir Sarkinin dogusunun iyi bir geyigini okudunuz

bide ne kaar duygusaldı diğmii :f9: *

858,505Konular
982,800Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt