Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bir yolun varsa gidilecek-can yücel

Bir yolun varsa gidilecek-can yücel
0
263

Adalı

(¯´•._.• Adminasitor•._.•´¯)
Modaratör
Etkileşim
19,944
F-D Coin
124
Bir yolun varsa gidilecek, sona bırakma. Bir sözün varsa dilden yüreğe, hiç susma. Görmen gerekiyorsa birini, git yanına. Okşaman gereken bir yürek varsa, esirgeme elini. Hayat çok zalim; an gelir; elini, gözünü, yolunu, yüreğini alır senden. O zaman istesen de; dokunamaz, göremez, gidemez, söyleyemez olursun

Similar threads

değerli arkadaşlar yazı biraz uzun olmakla beraber kesmeye kıyamayacağım kadar kıymetli ve güzel idi tamamını verdim fırsat buldukça okuyup faydalanalımAllah cümlemizden razı olsun Allah'tan kork Ey oğul! Allah'tan nasıl korkulması gerekiyorsa öyle kork Ona kulluk görevini gereği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
İstediğiniz bütün nickler bir arada dön meleğim sensizlik dünde kalsın dön meleğim sensizlik dünde kalsın sözleri şarkı sözleri şarkı sözü melegim kalsin sarki sözü Nasıl bir nick arıyorsunuz şekilli karizmatik mi manalı güzel sözlü nicklermi yoksa romantik duygusalmı hiç boşuna diğer yerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
AHMED'E DOĞRU 1 Yahudiler içinde zalim, İsa düşmanı ve Hıristiyanları yakıp yandırır bir padişah vardı İsa’nın devriyle, nöbet onundu Musa’nın canı oydu, onun canı Musa Şaşı padişah Tanrı yolunda o iki Tanrı demsazını birbirinden ayırdı Usta bir şaşıya “yürü, var, o şişeyi evden getir dedi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
261
858,460Konular
981,084Mesajlar
29,524Kullanıcılar
axxaSon üye
Üst Alt