Bisküvi Kaplı İrmik Topları Tarifi İçin Malzemeler
Muhallebi için:
- 1 paket çikolatalı puding (3,5 su bardağı olan)
- 1 paket muzlu puding
- 9 yemek kaşığı irmik
- 5 yemek kaşığı şeker
- 5 su bardağı süt
- Yarım su bardağı fındık
- Yarım paket yulaflı bisküvi
Bisküvi Kaplı İrmik Topları Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tencereye pudingleri, irmiği, şekeri, sütü koyalım ve karıştıralım.
- Orta ateşteki ocakta yoğun bir kıvam alana kadar karıştıralım.
- Yoğunlaşan muhallebinin altını kapatıp soğumaya bırakalım.
- Muhallebi soğurken yarım paket yulaflı bisküviyi rondodan geçelim.
- Ellerimizi su ile ıslatalım soğuyan muhallebiden 1 tatlı kaşığı kadar alalım ve içine fındık koyup yuvarlayalım. Yuvarladığımız muhallebiyi yulaflı bisküviye bulayalım.Afiyet olsun.