Bisküvi Kremalı İki Renkli Muzlu Puding Tanımı İçin Gereçler
Beyaz muhallebi için:
- 1 litre süt
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağından bir parmak eksik un
- 1 paket vanilya
- 1 poşet krem şanti
- 1 litre süt
- 3 yemek kaşığı nişasta (tepeleme)
- 4 yemek kaşığı kakao
- 1 paket vanilyalı
- 1 su bardağı şeker
- 2 paket burçak bisküvi
- 2-3 adet muz
- Bisküvi kreması
Bisküvi Kremalı İki Renkli Muzlu Puding Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle beyaz muhallebimizi hazırlayalım.
- Kremşanti ve vanilya hariç tüm malzemeyi karıştırıp tel çırpıcıyla daima karıştırarak pişirelim.
- Muhallebimiz kaynadıktan sonra ocağı kapatıp vanilya ve kremşantiyi ekleyip mikserle çırpalım.
- Kaselere tüm muhallebiyi paylaştıralım.
- Üzerlerine 1’er âdet bisküvi bırakıp muz dilimleri ekleyelim.
- Artık kakaolu muhallebi imaline geçelim; Tekrar vanilya hariç tüm malzemeyi karıştırıp pişirelim.
- Muhallebimiz kaynadıktan sonra ocağı kapatıp vanilyayı ekleyip karıştıralım.Kaselere bölüştürelim.
- Soğuduktan sonra benmari adabı erittiğimiz bisküvi kremasıyla ve toz haline getirdiğimiz bisküvilerle süsleyelim.
- 1-2 saat buzdolabında dinlendirelim. Sonra servise hazır.
Bisküvi Kremalı İki Renkli Muzlu Puding Tanımı Fotoğraflı Yapılışı