Bisküvi Topları Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket lotus bisküvi (125 gr)
- 1 paket burçak bisküvi
- 2 yemek kaşığı labne peynir
- 2 dolu yemek kaşığı patiswiss bisküvi kreması
- 100 gram beyaz çikolata
- 1 tatlı kaşığı bisküvi kreması
Bisküvi Topları Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Bisküvileri robottan geçirip un haline getirin. İçine labne ve bisküvi kremasını ekleyip yoğurun.
- Karışımdan ceviz büyüklüğünde toplar elde edin. Yağlı kağıt ya da folyo üzerine dizip 10 dakika buzlukta dondurun.
- Çıkarınca benmari yordamı erittiğiniz çikolatayla kaplayın.
- Küçük bir sıkma torbasına 1 tatlı kaşığı bisküvi kreması koyun ve sıcak suda biraz bekletin. (daha da sıvılaşacak) torbanın ucunu kürdanla delin ve topların üzerine sıkarak hal verin.
- Bayılacağınız bir lezzet olacak kesinlikle kaydedin ve deneyin.
Bisküvi Topları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı