Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bisküvili Havuç Topları

Bisküvili Havuç Topları
0
34

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,427
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
95
biskuvili-havuc-toplari-1.jpg

Bisküvili Havuç Topları Tarifi İçin Malzemeler

  • 6 orta boy havuç
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay bardağı ince öğütülmüş ceviz içi
  • 2 yemek kaşığı toz şeker
  • 2 yemek kaşığı esmer şeker (yoksa 2 yemek kaşığı toz şeker daha eklenir.)
  • 1 tatlı kaşığı toz tarçın
  • 1 paket kare petibör bisküvi
Üzeri için;
  • 3 yemek kaşığı hindistan cevizi

Bisküvili Havuç Topları Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Havuçlar yıkanır ve kabukları soyulur.
  2. Tereyağı tavaya alınır.
  3. Üstüne rendelenmiş havuçlar eklenir ve kavrulmaya başlanır.
  4. Şekeri, ceviz içi ve tarçın da eklenir.
  5. Rengi hafif değişince ocaktan alınır.
  6. 10 dk soğumaya bırakılır.
  7. Petibör bisküviler elle iri parçalar halinde ufalanır.
  8. Soğuyan karışım bisküvilerle buluşur.
  9. Biraz yoğrulur. Ardından minik toplar yapılarak hindistan cevizi ile kaplanır.
Afiyet olsun :).

Bisküvili Havuç Topları Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
982,395Mesajlar
30,223Kullanıcılar
metocdametocSon üye
Üst Alt