Bisküvili İrmik Pasta Tanımı İçin Materyaller
- 1 su bardağı irmik
- 1 su bardağı şeker
- 1 litre süt
- Yarım paket petibör bisküvi
- 1 paket çikolata sosu
- Ceviz
- Eti puf
- Jelibon
- Çikolata
- 1.5 yemek kaşığı kakao
- 1.5 yemek kaşığı un
- 2 yemek kaşığı şeker
- 1 su bardağı süt
- 1 su bardağı su
Bisküvili İrmik Pasta Tanımı Yapılışı
- Sütü, şekeri ve irmiği kıvamlaşıncaya kadar karıştırarak pişirin.
- Kek kalıba streç ile kapayın ve yaptığımız karışımı dökün ve bisküvilerinizi batırın.
- Dolapta 20-30 dakika bekletin ve beklettikten sonra bir kaba aykırı çevirip çıkarın.
- Çikolata sosu paketin gerisindeki yazıya nazaran hazırlayın yahut çikolata sosunuz yok ise kakaodan çikolata sos yapabilirsiniz.
- Süt, şeker, su, un, kakaoyu kıvamlaşıncaya kadar karıştırarak pişirelim ve istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Süslemelerinizi yapın ve servis edin. ????afiyet olsun????