Bisküvili Magnolia Tanımı İçin Gereçler
- 1 litre süt
- 1 su bardağından bir parmak az un
- 1 su bardağı şeker
- 1 paket krem şanti(toz halinde)
- 1 paket vanilya
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 2 paket burçak bisküvi
Bisküvili Magnolia Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Süt, şeker ve un kaynayana kadar pişirilir.
- Kaynamaya yakın tereyağı, vanilya ve krem şanti eklenir.
- Biraz da bu formda pişirelim.
- Pişerken topak olmaması için daima karıştırmak gerekiyor. Yeniden de topak olursa blendır yapabilirsiniz.
- Burçak bisküviyi toz haline getirelim.
- Muhallebiyi koyacağımız kaseye evvel bisküvi koyalım.Daha sonra muhallebiyi.
- Materyaller bitene kadar bu süreci yapalım. Afiyet olsun ????.