Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bisküvili Tavuk Göğsü

Bisküvili Tavuk Göğsü

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99
buskivili-tavukgogsu.jpg

Bisküvili Tavuk Göğsü Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 paket sade petibör
  • 1 paket kakaolu petibör
  • 1 litre süt
  • 125 gram terayağı veya margarin
  • 1 su bardağı un
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 vanilya
Üzeri için;
  • Biskivi

Bisküvili Tavuk Göğsü Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yağımızı tencereye alıyoruz eritip üzerine ünü ekleyip kavuruyoruz. Sonra şekeri ekleyip kavuruyoruz.
  2. Sütü ekleyip kısık ateşte muhallebi kıvam alana kadar karıştırıyoruz.
  3. Ocak’tan alıp biraz soğuduktan sonra vanilya ekleyip kıvam alması için 5 dakika mikserde çırpıyoruz.
  4. Uygun bir borcama sade bisküvi diziyoruz üstüne karışımdan 2-3 kepçe döküyoruz ve tabanı düzeltiyoruz.
  5. Sonrasında kakaolu dizip karışım bu 4 kat olana kadar yapıyoruz en üste muhallebi döküyoruz.
  6. Üstüne kalan bisküvileri rondodan geçirip döküyoruz.
  7. Dolaba atıp 4-5 saat donmasını bekliyoruz. Sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
Bisküvili Tavuk Göğsü Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt