
Bisküvili Verev Pasta (İçi Muzlu) Tanımı İçin Gereçler
- 1 paket petibör bisküvi
- 2 paket kremşanti
- 1,5 su bardağı süt (Soğuk olacak)
- 2/3 adet muz (Belki daha fazla yahut az)
- İstediğiniz üzere süsleyebilirsiniz
Bisküvili Verev Pasta (İçi Muzlu) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Evvel süt, kremşanti katılaşana kadar çırpın.
- Sonra bisküvililerin üzerine kremşanti sürün dilimlenmiş muz dilimlerini yerleştirin muz dilimlerin üzerine kremşanti sürün öbür bir bisküvi ile kapatın ve servis tabağına dik olarak yerleştirin bisküvililer bitene kadar birebir süreci yapalım.
- Bisküvililer bittikten sonra kalan kremşanti ile pastanın üzeri kenar kısımlarına sürün ve istediğiniz üzere süsleyelim.
- Buzdolabına kaldırın 1 gün yahut 5 saat dinlenmeye bırakın.
- Servis edeceğiniz vakit verver biçimde dilimleyip afiyetle tüketiyoruz????????????????????????.