Bisküvili Yalancı Tavukgöğsü Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket Dr. Oerker vanilyalı puding
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 1 paket kakaolu petibör bisküvi
Bisküvili Yalancı Tavukgöğsü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Dr. Oetker vanilyalı pudingimizi tarife uygun biçimde hazırlıyoruz piştikten altını kapatıyoruz.
- Bir kaşık tereyağ ekleyip uygunca karıştırıyoruz.
- Bir kat kakaolu pedibör bisküvi diziyoruz bir kat vanilyalı puding döküyoruz.
- 3 eşit kat olacak halde tatlımızı hazırlıyoruz.
- Kalan pudingi en üste döküyoruz ve robottan çektiğimiz 4 tane petibör bisküviyi üzerine serpiştiriyoruz.
- Siz dilerseniz bu kademeden sonra antep fıstığı yada fındık kırığı dökerek servis edebilirsiniz.
Bu tanım Dr. Oetker pudingli tarifler yarışına katılmıştır. Sen de katıl ödül kazanma talihi yakala.
Bisküvili Yalancı Tavukgöğsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı