Bisküvili Yaş Pasta Tanımı İçin Gereçler
- 2 paket petibör bisküvi
- 2 paket kakaolu petibör bisküvi
- 2 paket çikolatalı puding
- 1 paket kremşanti
- 1 paket sıvı krema
- 1 paket bitter çikolata
- 1 paket sütlü çikolata
- Çilek
- Ceviz
Bisküvili Yaş Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Birinci olarak 2 paket pudingi üzerindeki tarife nazaran hazırlayın. Bisküvileri bir beyaz bir kakaolu olacak formda ortalarına puding sürerek kelepçeli kek kalıbına dizelim.
- Bisküviler bitene kadar bu formda yapın. Kalan pudingide bisküvilerin üzerine sürün. 1 gece buzdolabında bekletin.
- Kremşantiyi üzerindeki tarife nazaran hazırlayın. Sonraki gün kelepçeli kalıbın kenarlarını çıkarın. Üzerine ve kenarlarına kremşantiyi eşit halde sürün.
- Sıvı kremayı ısıtın. İçerisine bitter çikolata ve sütlü çikolatayı ekleyin. Eriyene kadar karıştırın. Çilekleri bu karışıma batırıp yağlı kağıda dizin. 20 dk buzdolabında bekletin.
- Pastanın üzerine ganajı dökün. En son çilekleri üzerine dizin. Kenarlarını iri kıyılmış cevizle süsleyin. Afiyet olsun.