Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bitcoin (BTC) İçin Zirveye Yakın Mıyız? Popüler Analist BTC’nin Önündeki Aşamaları Tahmin Etti

Bitcoin (BTC) İçin Zirveye Yakın Mıyız? Popüler Analist BTC’nin Önündeki Aşamaları Tahmin Etti
0
46

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
106
bitcoin-2.jpg

Tanınmış kripto para analisti Nicholas Merten, önde gelen kripto para ünitesi 60.000 doların altına düştüğü için Bitcoin’in (BTC) muhtemel fiyat hareketini haritalandırıyor.

Yeni bir DataDash kısmında Merten, BTC’nin yükselişini sürdürmek istiyorlarsa boğaların tutması gereken kilit bir düzeyden bahsetti:

“56.000 dolar altına düşersek, size söylemeliyim, bu epey değerli bir düzeltmeye hazır olduğumuzun bir işareti olabilir. Fakat yeniden de şimdi orada olduğumuzu sanmıyorum.”

Merten, kıymetli bir düzeltme olursa, BTC’nin uzun bir yatay konsolidasyon devrinden geçtiğini görmediğini söylüyor:

“Bu kurumsal firmaların BTC edinmeye devam edip etmemesi sıkıntısı ve dürüst olmak gerekirse, bu piyasanın reaksiyonunu gördüğümden uzun vadeli bir düzeltme hakkında bu bakış sahiptim evvelce. Bunun alıcıların pazara girme biçimiyle gerçekleşeceğini görmekte nitekim zorlanıyorum.”

Düzeltme olsun ya da olmasın Merten, önder kripto para ünitesinin logaritmik büyüme eğrisinin direncine dokunmak üzere olmasına karşın Bitcoin‘in şimdi doruğa yakın olmadığına inandığını söylüyor.

“Bunun pazar için mutlak tepe olduğunu düşünüyor muyum? Hayır. Bence bu çizgi bu döngüde kırılacak. Kripto para için biraz yeni bir paradigma olacak.”

CoinGecko’ya nazaran BTC, yazının yazıldığı sırada 56.050 dolardan süreç görüyordu.

858,500Konular
982,396Mesajlar
32,982Kullanıcılar
yeumedısaSon üye
Üst Alt