Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

biz de çocuktuk bir şeyler öğrendik

biz de çocuktuk bir şeyler öğrendik
0
196

Adalı

(¯´•._.• Adminasitor•._.•´¯)
Modaratör
Etkileşim
19,951
F-D Coin
124

biz de çocuktuk bir şeyler öğrendik​

ömer hayyam tarafından yazılmıştır.
biz de çocuktuk, bir şeyler öğrendik;
bildiklerimizle övündük, eğlendik.
şu oldu, bu oldu da ne oldu sonra?
bir bulut gibi geldik, yel gibi geçtik.

Similar threads

omer hayyamın en guzel sozleri Omer Hayyam ozlu sozler Omer Hayyam unlu sozleri Omer Hayyam Dortlukleri En Guzel Omer Hayyam Sozleri Omer Hayyam Sozleri Ey kara cubbeli! Taş atma bu dunyayı bilmek isteyenlere Onlar yaradanın sanatı peşindeler; Seninse aklın fikrin abdest bozan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Çocuktuk Hepimiz Kitap Özeti Petra Hammesfahr Kitapları Çocuktuk Hepimiz tanıtımı Çocuktuk Hepimiz konusu Kitap Özet Türk okuyucularının “Günahkar, “Korkulu Bekleyiş, “Gürültüsüz Kiracı gibi romanlarıyla tanıdığı Petra Hammesfahr sınıfsal farklılıklar, azınlık sorunları, yabancı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Falaka Kitabının Özeti Ömer Seyfettin Her sabah Çarşı Camii`nin arkasındaki harap zaptiye ahırlarının önünden, bir serçe sürüsü gibi, cıvıl cıvıl keyifli geçerdik Mektep biraz daha ileride,hain duvarlı,oldukça geniş bir avlunun ortasında idi Bir kattı, civarda yükselen büyük kestane...
Cevaplar
0
Görüntüleme
229
Başta merhaba arkadaşlar, Fikrinize ivedi ihtiyacım var GÜNCEL: ARKADAŞLAR KIZLA KONUŞTUM NETTEN BANA KARŞI GÜLÜMSEDİ FALAN AZDA OLSA SAMİMİYDİ BULUŞMA TEKLIF ETTİM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA O DA BITMIŞ HABERLEŞİRİZ DEDİ BENDE PEKİ YAZDIM Konuya gelirsek, Bundan 3 sene önce msn'de aşırı derecede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Okuma bayramı anma başlangıç konuşması Okuma bayramı başlangıç konuşması öğrenci Okuma bayramı kutlama etkinliği Okuma bayramı başlangıç sunusu Sayın müdürüm, kıymetli öğretmenler , sevgili arkadaşlarım ve canım ailem ! Bugün burada Okuma Bayramını kutluyoruz Bizler birinci sınıf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
858,497Konular
982,125Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt