Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ömer hayyam tarafından yazılmıştır.
biz de çocuktuk, bir şeyler öğrendik;
bildiklerimizle övündük, eğlendik.
şu oldu, bu oldu da ne oldu sonra?
bir bulut gibi geldik, yel gibi geçtik.
Çocuktuk Hepimiz Kitap Özeti
Petra Hammesfahr Kitapları
Çocuktuk Hepimiz tanıtımı
Çocuktuk Hepimiz konusu
Kitap Özet
Türk okuyucularının “Günahkar, “Korkulu Bekleyiş, “Gürültüsüz Kiracı gibi romanlarıyla tanıdığı Petra Hammesfahr sınıfsal farklılıklar, azınlık sorunları, yabancı...
Falaka Kitabının Özeti Ömer Seyfettin
Her sabah Çarşı Camii`nin arkasındaki harap zaptiye ahırlarının önünden, bir serçe sürüsü gibi, cıvıl cıvıl keyifli geçerdik Mektep biraz daha ileride,hain duvarlı,oldukça geniş bir avlunun ortasında idi Bir kattı, civarda yükselen büyük kestane...
Başta merhaba arkadaşlar,
Fikrinize ivedi ihtiyacım var
GÜNCEL: ARKADAŞLAR KIZLA KONUŞTUM NETTEN BANA KARŞI GÜLÜMSEDİ FALAN AZDA OLSA SAMİMİYDİ BULUŞMA TEKLIF ETTİM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA O DA BITMIŞ HABERLEŞİRİZ DEDİ BENDE PEKİ YAZDIM
Konuya gelirsek,
Bundan 3 sene önce msn'de aşırı derecede...
Okuma bayramı anma başlangıç konuşması
Okuma bayramı başlangıç konuşması öğrenci
Okuma bayramı kutlama etkinliği
Okuma bayramı başlangıç sunusu
Sayın müdürüm, kıymetli öğretmenler , sevgili arkadaşlarım ve canım ailem !
Bugün burada Okuma Bayramını kutluyoruz Bizler birinci sınıf...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.