BKM Oyuncusu Ayça Erturan Nasıl 18 Kg Verdi? ayça erturan ayça erturan nasıl zayıfladı ayça erturan haberleri Sevgili melekler, BKM Mutfak oyuncuları birer birer zayıflamaya devam ediyor Büşra Pekin'in zayıflamasının gerisinde Ayça Erturan da fazla kilolarından kurtulmuş 6 ayda tam 18 kg veren Erturan çok daha dinç ve fit görünüyor İşte güzel oyuncuyla yapılan röportajdan bir birim 1548619282 1548619282 bkmoyuncusuaycaerturannasil18kgverdi5c4e0e184898bpngbkmoyuncusuaycaerturannasil18kgverdi5c4e0e184898bpng bkmoyuncusuaycaerturannasil18kgverdi5c4e0e184898bpng Sizi 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile aşina Oyunculuk kariyeriniz nasıl başladı? Oyunculuğa babam sayesinde heves ettim Beni küçükken çoğu kez Yeşilçam Sokağı'na götürürdü O sokakta gezer tozar, kitapları karıştırırdık İlkokul yıllarında, kendi kendime oyunlar yazan oynardım Çok fena oyunlardı; dahası bilet satmaya kalkardım o oyunlar için! Daha Sonra üniversitede sinema ve televizyon eğitimi aldım Pera Güzel Sanatlar Merkezi'ne devam ederken, BKM'nin oyuncu aradığı haberi geldi Kesinlikle kendime inanmayarak sınavlara katıldım ARALIKLI İZLEYİCİ GELİYORDU Peki BKM size nasıl inandı? Bunun yanıtını ben de hâlâ bilmiyorum! O seçmelere 3 bin kişi katılmıştı Ön görüşmeden sonradan Tolga Çevik arayıp sınavı geçtiğimi haber verdi Şaka gibiydi; benden Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı 'Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?'den bir sahne oynamamı istediler Büyük bir şaşkınlıkla oynadım Fazla güzel yorumlarda bulundular BKM günleriniz başladıktan sonra ne gibi gelişmeler oldu? 2005 yılıydı ve dört sene devam eden bir eğitim aldık 'Çok Hoş Hareketler Bunlar' oyununun ilk dönemlerinde arada sirada görülen izleyici gelirken, dördüncü yılın sonunda Kanal D ile anlaşıldı Sonunda, reytingleri sürekli artan bir program haline geldi 30 karakter ekibin tanınması da bu sayede oldu DOĞUM GÜNÜMÜ KUTLAMAM En son 'Yağmurdan Kaçarken' dizisiyle ekrana geldiniz Diğer ne gibi projeleriniz var? BKM ekibi ile birlikte müzikal tiyatro yapmayı planlıyoruz bunun dışında ben zaten etkin olarak yazarlığı yapıyorum dahası sinema filmi yazıyorum Sürprizlerden hoşlanır mısınız? Hayır, hiç sevmem Sırf bu yüzden doğum günümü hiç kutlamam Birilerine gerekli hediye aldırıyormuşum gibi hissediyorum o süre Bu yüzden, düğün de yapmayacağım id Nikah lafı geçtiğine kadar yakın bir zamanda evlenmeyi planlıyorsunuz Fazla yakın olmasa da düşünüyoruz 11 yıldır birlikte olduğum biri var hayatımda Hayvanlarla aranız nasıl? Hayatta tek kıyamadığım varlıklar! Altı köpeğim, dört kedim, karıncalarım, bahçede bir farem var Hatta köpeklerimden birini, Eskişehir'den getirttim! Hayvanlardan bahsederken bile gözlerim doluyor; böylece düşkünümdür PENELOPE'NİN HASTASIYIM! Penelope Cruz'un hastasıyım Mümkünse, bana el versin! Demet Evgar'ı da beğeniyorum Çok farklı bir aura'sı olduğuna inanıyorum Mert Fırat'ı beğenerek izliyorum Yavuz Turgul'un tüm filmlerinin hastasıyım Hele Reha Erdem! Setinin yanından geçsem bana yeter!ALTI AYDA 18 KİLO VERDİM Biz oyuncular model değiliz lakin her şeyden önce bir bayan olduğum için, görünümüme ekstra çaba etmem gerektiğini düşündüm Altı ayda tam18 kilo verdim Deri bakımı ve masaj yaptırma gibi alışkanlıklarım da oldu bundan böyleSABAH