Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bodrum'da sahiller yabancı turistlere kaldı

Bodrum'da sahiller yabancı turistlere kaldı
0
102

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
2022-2023 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle Bodrum’da yerli turiste gözle görülen bir azalma oldu. Kıyıların tadını yabancı turistler doyasıya çıkardı.

Similar threads

Turizmin gözbebeği olan Bodrum'da, yarın 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlamasından ötürü kıyılar yabancı turistlere kaldı. Yerli turisttin en çok tercih ettiği Bodrum’da kıyılarında gözle görülür bir azalma oldu. Plajlar yabancı turistlere kaldı İHA'Nın haberine nazaran yabancı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Kocaeli Büyükşehir Belediye Lideri Tahir Büyükakın yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle bir bildiri yayınladı. Yeni Eğitim - Öğretim yılında öğrencilere, öğretmenlere ve velilere muvaffakiyet dileklerinde bulunan Lider Büyükakın, “yeni eğitim - öğretim devrinin ülkemize ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
KOCAELİ (İGFA) - 2022 – 2023 Eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte okullara çocuk cıvıltıları geri geldi. Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da yeni eğitim - öğretim döneminde öğrencilere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan programa nazaran ders başı yapan okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerine Kartepe Belediyesi tarafından akuluna hooş geldin ikramı takdim edildi. 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı 12 Eylül 2022 Pazartesi günü başlayacak. Ulusal Eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Narlıdere Belediye Lideri Ali Engin, 2022-2023 eğitim öğretim yılı nedeniyle Narlı Mahallesi’ndeki İlhan Onat İlkokulu’nu ziyaret etti. Narlıdere Belediyesi’nin hazırladığı eğitim kitlerini minik öğrencilere armağan eden Lider Engin, “Bugün İlhan Onat İlkokulu’nda çocuklarımızın gözlerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt