Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022-2023 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle Bodrum’da yerli turiste gözle görülen bir azalma oldu. Kıyıların tadını yabancı turistler doyasıya çıkardı.
Turizmin gözbebeği olan Bodrum'da, yarın 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlamasından ötürü kıyılar yabancı turistlere kaldı.
Yerli turisttin en çok tercih ettiği Bodrum’da kıyılarında gözle görülür bir azalma oldu.
Plajlar yabancı turistlere kaldı
İHA'Nın haberine nazaran yabancı...
Kocaeli Büyükşehir Belediye Lideri Tahir Büyükakın yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle bir bildiri yayınladı. Yeni Eğitim - Öğretim yılında öğrencilere, öğretmenlere ve velilere muvaffakiyet dileklerinde bulunan Lider Büyükakın, “yeni eğitim - öğretim devrinin ülkemize ve...
KOCAELİ (İGFA) - 2022 – 2023 Eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte okullara çocuk cıvıltıları geri geldi.
Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da yeni eğitim - öğretim döneminde öğrencilere...
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan programa nazaran ders başı yapan okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencilerine Kartepe Belediyesi tarafından akuluna hooş geldin ikramı takdim edildi.
2022-2023 eğitim ve öğretim yılı 12 Eylül 2022 Pazartesi günü başlayacak. Ulusal Eğitim...
Narlıdere Belediye Lideri Ali Engin, 2022-2023 eğitim öğretim yılı nedeniyle Narlı Mahallesi’ndeki İlhan Onat İlkokulu’nu ziyaret etti. Narlıdere Belediyesi’nin hazırladığı eğitim kitlerini minik öğrencilere armağan eden Lider Engin, “Bugün İlhan Onat İlkokulu’nda çocuklarımızın gözlerinde...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.