Bofstrogonof Resimli
Bofstrogonof Tarifi,
Bofstrogonof yemeği nasıl yapılır,
Bofstrogonof yapılışı
imagesbofstrogonoftarifiresimli5ad433cc60afb
Malzemeler
750 gr Bonfile
2 Adet Soğan
2 Corba Kaşığı Margarin
1 Corba Kaşığı Un
1 Corba Kaşığı Salca
2 Cay Kaşığı Hardal
200 gr Krema
1 Cay Kaşığı Karabiber
1 Tatlı Kaşığı Limon
Tuz
Yapılışı
Eti yarım parmak kalınlığında ve iki parmak uzunluğunda doğrayıp, bir cay kaşığı karabiberle ovalım Derince bir tavaya margarini alıp ince kıyılmış iki soğanı kısık ateşte on dakika cevirelim
Etleri ilave edip harlı ateşte karıştırarak beş dakika kavuralım Bir corba kaşığı unu kavrulmakta olan etlere serpip karıştıralım Sonra bir corba kaşığı domates salcası ile ikişer cay kaşığı hardal ve tuzu katıp, uc dort dakika daha harlı ateşte pişirelim
Bir bardak ciğ krema ile birkac damla limon suyunu ilave edelim Kaynatmadan iyice ısıtalım Isıtılmış bir tabağa alıp hemen servis yapalım Eğer bonfile yerine başka bir et kullanırsanız, kremayı eklemeden once etleri yumuşayıncaya kadar kapalı olarak harlı olmayan ateşte pişirmeniz gerekir
Bofstrogonof Tarifi,
Bofstrogonof yemeği nasıl yapılır,
Bofstrogonof yapılışı
imagesbofstrogonoftarifiresimli5ad433cc60afb
Malzemeler
750 gr Bonfile
2 Adet Soğan
2 Corba Kaşığı Margarin
1 Corba Kaşığı Un
1 Corba Kaşığı Salca
2 Cay Kaşığı Hardal
200 gr Krema
1 Cay Kaşığı Karabiber
1 Tatlı Kaşığı Limon
Tuz
Yapılışı
Eti yarım parmak kalınlığında ve iki parmak uzunluğunda doğrayıp, bir cay kaşığı karabiberle ovalım Derince bir tavaya margarini alıp ince kıyılmış iki soğanı kısık ateşte on dakika cevirelim
Etleri ilave edip harlı ateşte karıştırarak beş dakika kavuralım Bir corba kaşığı unu kavrulmakta olan etlere serpip karıştıralım Sonra bir corba kaşığı domates salcası ile ikişer cay kaşığı hardal ve tuzu katıp, uc dort dakika daha harlı ateşte pişirelim
Bir bardak ciğ krema ile birkac damla limon suyunu ilave edelim Kaynatmadan iyice ısıtalım Isıtılmış bir tabağa alıp hemen servis yapalım Eğer bonfile yerine başka bir et kullanırsanız, kremayı eklemeden once etleri yumuşayıncaya kadar kapalı olarak harlı olmayan ateşte pişirmeniz gerekir