Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Boğaziçi Siber Güvenlik 2019 Eğitim Seti

Boğaziçi Siber Güvenlik 2019 Eğitim Seti
74
664
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

• Kilitli
İçinde Olanlar: Yeni Başlayanlar için Mini Hack arşivi "TheAnon'ın KÜÇÜK HACKING PACK" RED KiiT [DEVASA] HACK ARŞİVİ Eylemler Hack Arşivi Pbg Hack Arşivi 8gb profesyonel hack Eğitimi /başka forumlardan bahsetme/ Hack Arşivi (#GhostTurk) siber güvenlik eğitim seti (Zhenna) - Hack Arşivi Kali...
Cevaplar
56
Görüntüleme
1K
Türkiye’nin en büyük fiyatsız Siber Güvenlik Kampı 6-9 Eylül’de Boğaziçi Üniversitesi’nde düzenleniyor. Kampta Türkiye’deki çeşitli üniversitelerden 800 öğrenci, 20 başka sınıfta siber güvenliğin farklı uzmanlık alanlarında çeşitli eğitimleri uygulamalı olarak alıyor. Eğitimlerin akabinde kamp 9...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
  • Kilitli
EĞİTİM 1.5 TB GENİŞ KAPSAMLI EĞİTİM DOSYASI : drive.google.com/drive/folders/0B1dXCaVmaqzRc1JFd2VGMGs5QWM YAZILIM DİLLERİ HAKKINDA EĞİTİM DOSYASI : drive.google.com/drive/u/0/folders/0B6RiB8cVZQhmTDZvN0JadGtScGs ETİK HACKER EĞİTİM DOSYASI : Yandex KALİ LİNUX , PYTHON , ETİK HACKER EĞİTİM...
Cevaplar
1
Görüntüleme
203
  • Kilitli
*** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! *** [/color] 9 Mayıs 2023 [/list] 9 Mayıs 2023
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
  • Kilitli
Beyaz Şapkalı Hacker Eğitim Seti: *** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! ***
Cevaplar
20
Görüntüleme
412
858,505Konular
982,782Mesajlar
30,588Kullanıcılar
sdfsdfsdSon üye
Üst Alt