Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Boğaziçi Siber Güvenlik 2019 Eğitim Seti

Boğaziçi Siber Güvenlik 2019 Eğitim Seti
74
701
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

• Kilitli
İçinde Olanlar: Yeni Başlayanlar için Mini Hack arşivi "TheAnon'ın KÜÇÜK HACKING PACK" RED KiiT [DEVASA] HACK ARŞİVİ Eylemler Hack Arşivi Pbg Hack Arşivi 8gb profesyonel hack Eğitimi /başka forumlardan bahsetme/ Hack Arşivi (#GhostTurk) siber güvenlik eğitim seti (Zhenna) - Hack Arşivi Kali...
Cevaplar
56
Görüntüleme
1K
Türkiye’nin en büyük fiyatsız Siber Güvenlik Kampı 6-9 Eylül’de Boğaziçi Üniversitesi’nde düzenleniyor. Kampta Türkiye’deki çeşitli üniversitelerden 800 öğrenci, 20 başka sınıfta siber güvenliğin farklı uzmanlık alanlarında çeşitli eğitimleri uygulamalı olarak alıyor. Eğitimlerin akabinde kamp 9...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
  • Kilitli
EĞİTİM 1.5 TB GENİŞ KAPSAMLI EĞİTİM DOSYASI : drive.google.com/drive/folders/0B1dXCaVmaqzRc1JFd2VGMGs5QWM YAZILIM DİLLERİ HAKKINDA EĞİTİM DOSYASI : drive.google.com/drive/u/0/folders/0B6RiB8cVZQhmTDZvN0JadGtScGs ETİK HACKER EĞİTİM DOSYASI : Yandex KALİ LİNUX , PYTHON , ETİK HACKER EĞİTİM...
Cevaplar
1
Görüntüleme
206
  • Kilitli
*** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! *** [/color] 9 Mayıs 2023 [/list] 9 Mayıs 2023
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
  • Kilitli
Beyaz Şapkalı Hacker Eğitim Seti: *** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! ***
Cevaplar
20
Görüntüleme
419
858,509Konular
982,852Mesajlar
30,640Kullanıcılar
CixcleroSon üye
Üst Alt