Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bol Acılı Kapuska

Bol Acılı Kapuska
0
101

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
80
bol-acili-kapuska-4.jpg

Bol Acılı Kapuska Tanımı İçin Materyaller

  • 1 küçük uzunluk lahana
  • 3 orta uzunluk rendelenmiş kuru soğan
  • 2 diş rendelenmiş sarımsak
  • 7-8 adet doğranmış kuru domates
  • 1,5 yemek kaşığı domates yada biber salçası
  • 1 su bardağı rendelenmiş domates
  • 1 yemek kaşığı pul biber(daha az yada daha çok damak zevkinize göre)
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 yemek kaşığı pirinç
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı

Bol Acılı Kapuska Tanımı Yapılışı

  1. Lahanayı 4 eşit kesime bölüp genişçe bir kapta sirkeli suda 15-20 dk bekletiyoruz.
  2. Sonrasında güzelce yıkıyoruz. Salata yapar üzere doğruyoruz.
  3. Tencereye yağı koyup soğanları kavuruyoruz, akabinde sarımsak ve kuru domatesleri ekleyip 1-2 dk daha kavuruyoruz.
  4. Akabinde salça ve rendelenmiş domatesi de ekleyip 5 dk daha soteliyoruz.
  5. Doğranmış lahanaları da ekleyip uygunca karıştırıp kapağı kapalı 5 dk kavuruyoruz.
  6. Tuzu, baharatı, pirinci ve üzerini bir parmak geçecek kadar suyu ekleyip kısık ateşte pişiriyoruz. Afiyet olsun. ????️.
 
858,505Konular
982,705Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt