Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bol Köpüklü Dibek Kahvesi

Bol Köpüklü Dibek Kahvesi
0
80

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
106
bol-kopuklu-dibek-kahvesi.jpg

Bol Köpüklü Dibek Kahvesi Tanımı İçin Gereçler

• 6 fincan su
  • 6 yemek kaşığı dibek kahvesi

Bol Köpüklü Dibek Kahvesi Tanımı Yapılışı

1. Cezvemize altı fincan su katalım sonra da dibek kahvemizi ek edelim, güzelce karıştıralım köpük olana kadar karıştırın.
  2. Kahvemizi ocağa alalım kahvemiz köpük köpük alana kadar bekleyelim.
  3. Köpüğü kabaran kahvemizin köpüğünü eşit ölçüde fincanlarımıza bölüştürelim.
  4. Köpüğünü aldığımız kahvemizin kaynamasını bekleyelim taşmaya yakın fincanlarımıza dökelim.
Kahvemiz hazır afiyet olsun.

Similar threads

Dibek Kahvesi Tarifi İçin Malzemeler 2 tatlı kaşığı dibek kahvesi2 tatlı kaşığı hazır su2 tatlı kaşığı toz şeker Sunum için; Çikolata tatlı isteğe bağlı Dibek Kahvesi Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Seçeceğimiz fincana göre fincanla ölçüp su koyuyoruz. 2 fincan daha sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Bol Köpüklü Dibek Kahvesi Tanımı İçin Malzemeler 2 dolu tatlı kaşığı dibek kahvesiSevdiğiniz formda şekerini ekleyin2 kahve fincanı süt Bol Köpüklü Dibek Kahvesi Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Cezveye kahveyi ve damak zevkinize nazaran şekeri ekleyip üzerine sütünü ek edelim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Bol Köpüklü Dibek Kahvesi Tarifi İçin Malzemeler 4 tepeleme tatlı kaşığı dibek kahvesi1 tatlı kaşığı türk kahvesi4 kahve fincanı su2 tatlı kaşığı şeker Bol Köpüklü Dibek Kahvesi Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Kahveyi ve şekeri cezveye koyun. Ben elektrikli cezve kullandım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
En Köpüklü Türk Kahvesi Tanımı İçin Gereçler 2 fincan dolapta bekletilen soğuk su3 dolu tatlı kaşığı çekilmiş türk kahvesi En Köpüklü Türk Kahvesi Tanımı Yapılışı 1 kişilik türk kahvesi için cezvemize 2 fincan soğuk su koyuyoruz. Ve 3 dolu tatlı kaşığı türk kahvesi ekleyip güzelce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Dibek Kahvesi Tarifi İçin Malzemeler **2 tepeleme tatlı kaşığı dibek kahvesi *2 kahve fincanı su *Şeker (isteğe bağlı) Dibek Kahvesi Tarifi Yapılışı Merhaba arkadaşlar Ben ilk tarifim olarak bir kahve keyfiyle başlayayım dedim ? 1 *Öncelikle cezvemize 2 kahve fincanı su koyuyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,500Konular
982,368Mesajlar
32,972Kullanıcılar
estergon37Son üye
Üst Alt