Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bol Sebzeli Et Haşlama

Bol Sebzeli Et Haşlama
0
48

klimaci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
37,992
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
90

Bol Sebzeli Et Haşlama Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo kuşbaşı et (haşlanmış)
  • 1 adet soğan
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 adet havuç
  • 2 adet patates
  • 1 yemek kaşığı un
  • Karabiber
  • Köri
  • Pulbiber
  • Tuz
  • Kekik

Bol Sebzeli Et Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Haşlanmış etleri tencereye alıp biraz kavuralım.
  2. Doğranmış soğanları etlerin üzerine ekleyelim ve 2-3 dakika kavuralım.
  3. Ardından biber dakika ortayla evvel doğranan biberi sonra havucu en son da patatesleri ekleyelim.
  4. 1-2 dakika tüm zerzevatları kavurduktan sonra üzerine yarımşar tatlı kaşığı karabiber, köri, kekik ve pulbiberi ekleyelim.
  5. 1 yemek kaşığı unu ekleyelim ve 1-2 dakika daha kavuralım.
  6. Haşlanmış etin suyunu tencereye ekleyelim sebzelerin ve etin üzerine biraz çıkacak kadar.
  7. Kısık ateşte sebzeler pişene kadar pişirelim.
  8. En son da tuzunu ayarlayalım ve servis edelim. Afiyet olsun ????.
Bol Sebzeli Et Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Sebzeli Et Haşlama Tarifi İçin Malzemeler 1 kg et (haşlanmış)Yarım çay bardağı sıvıyağ2 adet patates2 adet havuç6 -7 kadar ufak boy kuru soğan1 su bardağı et suyu (haşladığımız etin suyu)2 su bardağı su (üzeri geçinceye kadar)1 yemek kaşığı un2 diş sarımsak1 çay kaşığı zerdeçalTuz Sebzeli Et...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
Nefis Sebzeli Et Haşlama Tanımı İçin Malzemeler 800 gram kemikli et (Ben süt dana kulandım)4-5 patates orta uzunluk patates yada benim üzere 10 küçül patates2-3 adet orta uzunluk havuç3 adet soğan1-2 diş sarımsak5-6 su bardağı su1 yemek kaşığı un2 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Sebzeli Et Haşlama Tanımı İçin Materyaller 1 kg kemikli et2-3 adet patates2-3 adet havuç2-3 yaprak defne yaprağı (olmasa da olur)Tuz, kekik, pulbiber Sebzeli Et Haşlama Tanımı Yapılışı Etinizi üzerini geçecek kadar su ve defne yaprağı ekleyip düdüklü tencerede pişene kadar haşlayın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Sebzeli Tavuk Haşlama Tanımı İçin Gereçler 1 kilo tavuk baget2 adet patates2 adet havuç1 adet soğan2 diş sarımsak1 tatlı kaşığı tuz1 çay kaşığı karabiber2 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşı tereyağı Sosu için; Yarım limon suyu1 tatlı kaşığı un1 su bardağı su Sebzeli Tavuk Haşlama Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Bol Sebzeli Bulgur Pilavı Tanımı İçin Materyaller 2 su bardağı bulgur (180 ml lik bardak)1 kesim kemikli et1 adet patates1 çay bardağı bezelye1 adet yeşil biber2 adet kuru soğan1 adet havuç2 adet domates1 yemek kaşığı domates salçası1 diş sarımsakZeytinyağTuz Üzeri için; Tereyağı Bol Sebzeli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt