Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bol Soğanlı Mantar Kavurma (Et Tadında)

Bol Soğanlı Mantar Kavurma (Et Tadında)
0
36

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,427
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
95
bol-soganli-mantar-kavurmaet-tadinda.jpg

Bol Soğanlı Mantar Kavurma (Et Tadında) Tarifi İçin Malzemeler

  • Yarım kg mantar
  • 2 büyük boy kuru soğan
  • Yeterince sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kimyon

Bol Soğanlı Mantar Kavurma (Et Tadında) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Mantarların kabukları soyulup yıkanır, doğranır.
  2. Soğanlar yıkanıp soyulup küp, küp doğranır.
  3. Uygun bir tavaya doğranan soğanlar konur kavrulur yumuşayana kadar üzerine mantarlar ilave edilir. Tuz, kimyonda ilave edip karıştırılır kapağı kapatılır pişmeye bırakılır. Ara ara karıştırarak pişirilir.
  4. Suyu çekene kadar kavrulur orta harlı ateşte.
  5. Eğer pişmemişse bir miktar sıcak su ilave edilir. Bazı mantarlar geç pişebiliyor.
  6. İsterseniz üzerine yumurtada kırabilirsiniz biz yumurtalı da yapıyoruz güzel oluyor.
Afiyet olsun.

Bol Soğanlı Mantar Kavurma (Et Tadında) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,493Konular
981,562Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt