Bol Yumurtalı Krep Tanımı İçin Materyaller
- 1 su bardağı un
- 1 su bardağı süt
- 4 yumurta
- 1 paket kabartma tozu
- Tuz
- 1 tutam dereotu
- 1 tutam maydanoz
- 1 tutamdan az nane
- Sıvı yağ (kızartmak için)
Bol Yumurtalı Krep Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Birinci evvel unu, sütü ve tuzu yeterlice karıştırın.
- Daha sonra yumurtaları ekleyin ve çırpın.
- Zevkinize nazaran bütün yeşillikleri ekleyin ve tekrar çırpmaya devam edin.
- Akabinde yanmaz ve yapışmaz tavaya sıvı yağ döküp, hamuru ister kalın ister ince döküp önlü gerili kızartalım.
- Hamur bitene kadar birebir sürece devam edelim.
- Kızartığımız krepleri servis tabağına alalım ve servis yapalım.
Denedikten sonra yorum yapmayı unutmayın.
Şimdiden teşekkür ederim. .