teknolojiuzmani
FD Üye
Bomba Tavuk But Tanımı İçin Malzemeler
- 7 tane tavuk budu
- 4 tane patates
- Karabiber
- Tuz
- Kekik
- Pul biber
- Rendelenmiş kaşar peyniri
- Kızartmak için sıvı yağ
- 1 kase un
- 1 kase galeta unu
- 1 yumurta
Bomba Tavuk But Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- 4 tane patates ve 7 tane tavuk budunu farklı tencerelerde haşlayın.
- Sonra butları kemikten ayırıp, etleri bir kaba alın.
- Haşlanmış patatesleri ezin, baharatları ekleyin, kaşar peynirinide ekleyip, karıştırın.
- Elinize bir kesim karışımdan alın tavuk kemiğini ortasına yerleştirin.
- But hali verin, evvel una sonra yumurtaya en son galeta ununa bulayın.
- Bol kızgın yağda kızartın istediğiniz sosla servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.