Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Bonfile (Düdüklüde)

Bonfile (Düdüklüde)

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Bonfile (Düdüklüde) Tanımı İçin Malzemeler

  • 8-9 dilim bonfile
  • 1 su bardağı domates rendesi sosu
  • 2 su bardak su
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 defne yaprağı
  • 1 çay kasığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 yemek kaşığı sirke
  • 1 diş rendelenmiş sarımsak
  • Biraz sıvı yağ
  • Tuz

Bonfile (Düdüklüde) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bonfile haricindeki tüm materyalleri bi kapta karıştıralım.
  2. Bir kenara koyalım.
  3. Dilimlenmiş bonfileleri kızgın bi tavada yağ koymadan gerili önlü mühürleyelim.
  4. Mühürlenen etleri düdüklü tencereye alalım.
  5. Hazırladığımız domates soslu suyu da düdüklüye etlerin üzerine dökelim.
  6. Düdüklü tencerede düdük öttükten sonra orta ateşte 25 dakika pişirelim.
  7. Soğuyunca açalım servis edelim. Afiyet olsun.
Bonfile (Düdüklüde) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,477Konular
981,281Mesajlar
29,558Kullanıcılar
vedat09mSon üye
Üst Alt