Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Borani (Derin Dondurucu İçin)

Borani (Derin Dondurucu İçin)
0
39

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
borani.jpg

Borani (Derin Dondurucu İçin) Tanımı İçin Gereçler

• 1 su bardağı pilavlık bulgur
  • 600 gram doğranmış ıspanak (tercihe nazaran azaltıp çoğaltıla bilir.)
  • 3 buçuk su bardağı su

Borani (Derin Dondurucu İçin) Tanımı Yapılışı

1. Öncelikle ıspanakları temizleyip doğruyoruz.
  2. Akabinde suyu bir tencereye alıp kaynatıyoruz.
  3. Kaynayan suyun içerisine bulguru bırakıp pişmesini bekliyoruz. (hafif suyu üzerinde olacak. ).
  4. Pişen bulguların üzerine ıspanağıda ekleyip ıspanaklar pişene kadar yavaş yavaş karıştırıyoruz.
  5. Ispanaklar piştikten sonra isterseniz soğuduktan sonra üzerine sarımsaklı yoğurt yapıp meze üzere yiyebilirsiniz.
  6. İstersenizde paketlenip buzluğa kaldırabilirsiniz. (ben porsiyonlayip buzluğa attım. Buzluktan çıkartıp buzunu çözdürdükten sonra sarımsaklı yoğurt yapıp üzerine döküyorum. ).
???? afiyet olsun ????.

Similar threads

Ispanaklı Borani Tanımı İçin Gereçler Yarım kg ıspanakTuz1 diş sarımsakYoğurtZeytinyağı Ispanaklı Borani Tanımı Yapılışı Ispanakları duru su çıkana kadar yıkıyoruz. Rondodan geçiriyoruz. Zeytinyağında kavuruyoruz. Bir yandan sarımsaklı yoğurdu hazırlıyoruz. Ispanaklar kavrulduktan sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Ispanaklı Borani Tarifi İçin Malzemeler 800 gr ıspanak1 adet soğan3 diş sarımsak3 adet havuç4 yemek kaşığı zeytinyağıKarabiber, tuz Yoğurtlu sos için 2 su bardağı süzme yoğurt (Olmazsa normal yoğurt ta olur ama biraz sulanır)3 diş sarımsak Yağlı sos için 1 yemek kaşığı tereyağıNane, toz biber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Ispanak Nasıl Saklanır (Derin Dondurucu İçin) Tanımı İçin Malzemeler 1 kg ıspanak (ben uygun fiyatlı bulunca alıp bu sistemle dondurucuya atıyorum )1 yemek kaşığı sirkeBuzdolabı poşeti Ispanak Nasıl Saklanır (Derin Dondurucu İçin) Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Ispanaklar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Derin Dondurucu İçin Pırasalı Börek Tanımı İçin Materyaller 2 adet yufkaYarım kilo pırasa1 adet kuru soğan1 tane havuç İç harcı 1 fincan sıvı yağTuzKarabiberKimyonPul biberKekik Sosu için 2 yemek kaşığı yoğurtYarım fincan sütYarım fincan suGöz kararı kadar yani2 yemek kaşığı yağYarım şişe maden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Derin Dondurucu İçin Kuru Köfte Anne Köftesi Tanımı İçin Materyaller Yarım kg az yağlı kıyma4 yemek kaşığı galeta unu1 yumurta2 diş rendelenmiş sarımsak1 yemek kaşığı salça (Domates biber )1 orta uzunluk soğan1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı pul biber1 çay kaşığı kimyon1 tatlı kaşığı kırmızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
858,499Konular
982,589Mesajlar
30,354Kullanıcılar
bwidowwSon üye
Üst Alt