iltasyazilim
FD Üye
Boranı (Şanlıurfa Mutfağından) Tarifi İçin Malzemeler
*2 kilo pazı (sadece sapları)
*2 adet soğan
*2 su bardağı nohut
*1 kilo et (iri doğranmış kuşbaşı)
*1 çay bardağı sıvı yağ
*Tuz
*Karabiber
Yuvalama için;
*56 çay bardağı bulgur
*1 tane soğan
*3 çay bardağı isot
*Tuz
*Karabiber
*12 somun ekmeğin içi
*Çekilmiş kara et
Servis için ;
*Yoğurt
*Sarımsak
Boranı (Şanlıurfa Mutfağından) Tarifi Yapılışı Merhaba ??
Şanlıurfamızın mutfağına ait bu lezzet harikasını denemenizi mutlaka tavsiye ederim*
*2 kilo pazı (sadece sapları)
*2 adet soğan
*2 su bardağı nohut
*1 kilo et (iri doğranmış kuşbaşı)
*1 çay bardağı sıvı yağ
*Tuz
*Karabiber
Yuvalama için;
*56 çay bardağı bulgur
*1 tane soğan
*3 çay bardağı isot
*Tuz
*Karabiber
*12 somun ekmeğin içi
*Çekilmiş kara et
Servis için ;
*Yoğurt
*Sarımsak
Boranı (Şanlıurfa Mutfağından) Tarifi Yapılışı Merhaba ??
Şanlıurfamızın mutfağına ait bu lezzet harikasını denemenizi mutlaka tavsiye ederim*