Borcamda Köstebek Pasta Tarifi İçin Malzemeler
- 4 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı süt
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 2 ,5 kaşık kakao
- 2 su bardağı un
- 1 paket vanilya ve kabartmatozu
- 1 su bardağı süt
- 3 adet muz
- 1 paket krem şanti
- 1 paket muzlu creme ole
- 3 su bardağı süt
- 1 çay bardağı damla çikolata
Borcamda Köstebek Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- 4 adet yumurtayı şekeri güzelce çırpalım. Süt ve sıvı yağ ekleyelim.
- Çırpmaya devam edelim.
- Unu ve vanilya kabartma tozunu eleyerek ekleyelim.
- Yağlanmış dikdörtgen borcama dökelim.
- Önceden ısınmış 170derece fırında 15- 20 dk kontrollü pişirelim.
- Kreması için çırpma kabına kremşantiyi ve cremeoleyi alalım.
- Soğuk sütü ilave edip kıvam alana kadar çırpalım buzdolobında soğutalım.
- Keki çıkarıp ortasını çok dibe inmeden havuz açalım.
- Süt ile ıslayalım.
- Muzları dizelim.
- Kremaya damla çikolata dökelim.
- Kekin üzerine sürelim.
- Ayırdığımz kek kırıntılarını rondadan geçip üzerine dökelim.
- Süsleyelim soğuk servis yapalım. Afiyet olsun