Borcamda Köstebek Pasta Tarifi İçin Malzemeler
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı süt
- 1 su bardağından 1 parmak eksik sıvı yağ
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 2 yemek kaşığı kakao
- 2 su bardağı un
- İçine
- 2 paket krem şanti
- 1 su bardağı süt
- 4 adet muz
- 1 çay bardağı damla çikolata
Borcamda Köstebek Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Geniş bir kapta yumurta ve şeker köpüren kadar iyice çırpılır.
- Ardından diğer malzemeleride yavaşça ekleyerek karıştırılır.
- Un ve kakaoyu eleyerek döküp, karıştıralım.
- Bütün malzemeler karıştıktan sonra yağlanmış borcama dökelim.
- Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirelim kürdanı keke batıralım eğer pişmişse çıkaralım.
- 2 paket kremşantiyi 1 bardak soğuk süt ile çırpıp, buzluğa koyalım. Soğuyan kremşantinin içine damla çikolataları döküp karıştıralım.
- Kekin üst kısmını kaşık yardımıyla alalım ufalamak için robotta çıkardığınız kekleri çekelim.
- Keki sütle az ıslanalım. Kremşantiden biraz alıp, kekin üzerine yayalım muzları doğrayalım.
- Kalan kremşantiyide üzerine yayalım. Ufaladığımız keklerle de üzerini kapatalım.
- Dolapta 2 saat dinlendikten sonra servis edelim. Afiyet olsun.