Borcamda Köstebek Pasta Tanımı İçin Materyaller
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı toz şeker
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 1,5 su bardağı süt
- 2 paket vanilya
- 2 paket kabartma tozu
- 3 yemek kaşığı kakao
- 1,5 su bardağı un
- Muz
- Kremşanti
Borcamda Köstebek Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Öncelikle derin bir kaba 3 yumurta, bir su bardağı toz şeker ekleyip, mikser ile beyaz yaşına kadar çırpıyoruz.
- Çıktığınız karışımın üzerine yarım su bardağı sıvı yağ bir buçuk su bardağı süt ekleyip, mikserle tekrardan çırpıyoruz.
- Çıktığımız karışımımızı 2 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 3 yemek kaşığı kakao, 1 buçuk su bardağı un ekleyip, son bir defa karıştırıyoruz.
- Harcımızı borcama koyup, fırına gönderiyoruz.
- Kekimiz piştikten yarım saat sonra kekimizin ortasını kesiyoruz yalnızca kenarları kalacak formda fakat bunu unutmayın kemimiz tabanına kadar kesmeyin kekimi üzerinden kaşıkla yardımıyla aldım.
- Üzerinden ayırdığımız keki bir kaba alıyoruz.
- Daha sonra kekimizin ortasına doğradığımız muzları ekliyoruz ve üzerini kremşanti ile her tarafını kapatıyoruz.
- Son olarak ortasından ayırdığımız kekleri ufalayıp kekimizin üzerine serpiyoruz. Dilediğiniz üzere servis edebilirsiniz. Afiyet olsun ????.