Borcamda Kumpir Tanımı İçin Gereçler
- 4 adet haşlanmış patates
- Kaşar rendesi (150gr kadar kaşar kullandım)
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 1 çay kaşığı tuz
- 3 adet közlenmiş kırmızı biber
- 5 adet salatalık turşusu
- 1 konserve garnitür
- Yarım konserve mısır
Borcamda Kumpir Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Haşlanmış patatesleri püre haline getirdim.
- Üzerine kaşar rendesi, tuz ve tereyağ ekleyerek yeterlice karıştırdım.
- Bu karışımı borcama yaydım.
- İnce doğranmış kırmızı biber ve salatalık turşusu, garnitür ve konserve mısırı bir kapta karıştırdım.
- Patateslerin üzerine yaydım.
- 200 derece fırında 15 dakika kadar pişirdim.
- Üzerine ketçap ve mayonez ek ederek sıcak halde servis yaptım. Deneyeceklere afiyet olsun.