
Börek Tadında Kaygana Tarifi İçin Malzemeler
- 1 su bardağı un
- 1 su bardağı süt
- 4 adet yumurta
- Maydanoz
- Dereotu
- 3-4 tane taze soğanın yeşil kısmı
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay bardağı kadar beyaz peynir rendesi
Börek Tadında Kaygana Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Bir kapta unu, sütü ve tuzu peyniri karıştıralım sonra yumurtaları ekleyelim.
- En son yeşillikleri ekleyip çırpalım.
- Yanmaz tavaya 2 yemek kaşığı sıvı yağ alıp kızdıralım.
- Ardından hamuru döküp arkalı önlü kızartalım.
- Hamur bitene kadar aynı işlemi yapalım.
- Dilerseniz rulo şekilde servis yapabilirsiniz afiyet olsun.