Börek Tadında Omlet Tanımı İçin Materyaller
- 1 yumurta
- 3 yemek kaşığı dolusu lor peyniri
- 3-4 kısım maydanoz
- 3-4 kısım dereotu
- Çörek otu
- Tuz
- Karabiber
- Pul biber
- Zeytinyağı
Börek Tadında Omlet Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Yumurtanın içine ince doğranmış yeşillikler, lor peyniri (Ben tahsildaroğlununkini kullanıyorum hep) ve baharatlar eklenir.
- Yapışmaz tavaya zeytinyağı dökülür. Ocağın altı açılır. Isınan tavaya karışım dökülür ve gerili önlü pişirilir.
- Ben yumurta sevmiyorum ve yalnızca bu biçimde yiyebiliyorum.
- Kokusu da olmuyor benim üzere güç tüketenlere tavsiye ederim severek tüketiyorum bu formda yapınca. Afiyet olsun. .