elektronikci
FD Üye
Borş Çorbası Tarifi İçin Malzemeler
- Küçük lahana
- 2 tane patates
- 1 tane soğan
- 1 tane pancar
- 1 yemek kaşığı salça
- Karabiber, tuz
- 1 litre bulyon (tavuk yada dana)
Borş Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tencerede küp küp doğranmış soğanı kavuruyoruz. Sonra rendelenmiş pancarı ekleyip karıştırıyoruz.
- Salçayı da ekleyip karıştırıyoruz, sonra bulyonu döküyoruz ve kaynatıyoruz.
- Patatesleri küp küp doğruyoruz, lahanayı ince kesiyoruz.
- Kaynayan bulyona patatesleri ekliyoruz, biraz pişiriyoruz.
- Sonra lahanayı ekleyip, yumuşayana kadar pişiriyoruz, tuz ve karabiber ekleyip kapatıyoruz.
- Üstüne maydanozları da ekleyebilirsiniz arkadaslar. Afiyet olsun!.
Borş Çorbası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı