Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Börülce Mezesi (Ekşileme)

Börülce Mezesi (Ekşileme)
0
35

dagcı

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,225
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
68
F-D Coin
66
borulce-mezesi-eksileme.jpg

Börülce Mezesi (Ekşileme) Tanımı İçin Gereçler

  • 500 gram börülce
  • 2 diş sarımsak
  • 1 kahve fincanı zeytin yağı
  • 1/2 (yarım) limon
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Börülce Mezesi (Ekşileme) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Börülceleri doğrayın derin bir tencerede başlayın.
  2. Haşlanan börülceleri süzün.
  3. Bir kasede sarımsağı dövün üzerine limonu sıkın zeytinyağını da koyup karıştırın.
  4. Akabinde sosu bir kavanozda düzgünce çalkalayın.
  5. Haşlanan börülcenin üzerine sosu döküp karıştırın.
  6. Damak zevkinize nazaran limon ve tuz ölçüsünü arttırabilirsiniz. Afiyet olsun.
Börülce Mezesi (Ekşileme) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,475Konular
981,252Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt