Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bozkır Haritası

Bozkır Haritası
1
598

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Konya Bozkır Haritası

Bozkır İlce Haritası

Bozkır, Konya ilinin bir ilcesi
İlce konum olarak Akdeniz bolgesinde yer almaktadır Toros Dağları gecit vermediği icin tipik İc Anadolu iklimi yaşanmaktadır, yazları sıcak ve kurak, kışları ise soğuk ve karlı gecmektedir

MAP:mapsgooglecommaps?q konya+Bozk%C4%B1r+Haritas%C4%B1&hl tr&ie UTF8&sll 37187778,32248056&sspn 003412,0084543&gl tr&hnear Bozk%C4%B1r%2FKonya&t m&z 14MAP

Similar threads

Konya Bozkır Haritası Bozkır İlçe Haritası Bozkır, Konya ilinin bir ilçesi İlçe konum olarak Akdeniz bölgesinde yer almaktadır Toros Dağları geçit vermediği için tipik İç Anadolu iklimi yaşanmaktadır, yazları sıcak ve verimsiz, kışları ise soğuk ve karlı geçmektedir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Konya Emirgazi Haritası Emirgazi İlce Haritası Emirgazi, Konya ilinin bir ilcesidir İc Anadolu Bolgesinde, Konya İline bağlı bir ilce olan Emirgazi; doğusunda Niğde ili, guneyinde Ereğli İlcesi, batısında Karapınar İlcesi ve kuzeyinde Aksaray İli ile cevrilidir İlce toprakları bazı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Konya Kadınhanı Haritası Kadınhanı İlce Haritası Kadınhanı, Konya ilinin bir ilcesi İl merkezine 56 km uzaklıktadır Eski ismi Saideli'dir Tahinli pidesi meşhur olan ilcenin gecim kaynağı tarımdır MAP:mapsgooglecommaps?q Kad%C4%B1nhan%C4%B1+konya&hl tr&ie UTF8&sll...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Konya Hadim Haritası Hadim İlce Haritası Hadim, Konya ilinin 31 ilcesinden birisi Konya'nın guneyinde yer alan ilce, guneyde Taşkent, kuzeyde Bozkır ilceleriyle doğuda Karaman ve batıda Antalya ile cevrilidir İlce'nin onemli şahsiyetlerinden olan Hadimi icin her yılın 412 Eylul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Kırşehir Akpınar Haritası Akpınar İlce Haritası Akpınar, Kırşehir iline bağlı bir ilcedir Temmuz 1987 tarihinde ilce olmuştur (TUİK) 2008 sayımına gore Şehir nufusu 3340, koylerinin toplam nufusu 6882 İlce nufusu 10222 dir Yuzolcumu 568 km², yuksekliği 1212 metredir 26 koyu vardır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
858,519Konular
981,225Mesajlar
31,082Kullanıcılar
shira2Son üye
Üst Alt