Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hadim Haritası

Hadim Haritası
0
150

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Konya Hadim Haritası

Hadim İlce Haritası

Hadim, Konya ilinin 31 ilcesinden birisi Konya'nın guneyinde yer alan ilce, guneyde Taşkent, kuzeyde Bozkır ilceleriyle doğuda Karaman ve batıda Antalya ile cevrilidir

İlce'nin onemli şahsiyetlerinden olan Hadimi icin her yılın 412 Eylul tarihleri arasındaki hafta Hadimi Hazretleri'ni Anma Haftası olarak belirlenmiştir İlcede Hadimi adına inşa edilmiş bir de turbe bulunmaktadır Ozellikle yaz aylarında yoğun bir şekilde olmak uzere, yılın her zamanı bir cok ziyaretci turbeye uğramaktadır

kaynak:wikipedia​

MAP:mapsgooglecommaps?q Hadim+konya&hl tr&sll 36990669,3246207&sspn 0034209,0084543&gl tr&hnear Hadim%2FKonya&t m&z 14MAP

Similar threads

Konya Akşehir Haritası Akşehir İlce Haritası Akşehir, Konya ilinin bir ilcesidir Nasreddin Hoca gencliğinden itibaren burada yaşamıştır Turbesi de Akşehir'dedir İlce yuzolcumu 1442 km² 'dir Denizden yuksekliği 1050 metredir Konya Afyon karayolu uzerinde olup Konya iline 135, Afyon iline...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Konya Bozkır Haritası Bozkır İlce Haritası Bozkır, Konya ilinin bir ilcesi İlce konum olarak Akdeniz bolgesinde yer almaktadır Toros Dağları gecit vermediği icin tipik İc Anadolu iklimi yaşanmaktadır, yazları sıcak ve kurak, kışları ise soğuk ve karlı gecmektedir...
Cevaplar
1
Görüntüleme
656
Konya Cumra Haritası Cumra İlce Haritası Cumra, Konya iline bağlı Konya Ovası'nda yer alan bir ilcedir Ataturk'un emri ile 26 Haziran 1926 yılında 30 Mayıs 1926 tarihli 404 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan, 877 sayılı kanunla Cumra İlce merkezi haline getirilmiştir 1936 yılında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Konya Kadınhanı Haritası Kadınhanı İlce Haritası Kadınhanı, Konya ilinin bir ilcesi İl merkezine 56 km uzaklıktadır Eski ismi Saideli'dir Tahinli pidesi meşhur olan ilcenin gecim kaynağı tarımdır MAP:mapsgooglecommaps?q Kad%C4%B1nhan%C4%B1+konya&hl tr&ie UTF8&sll...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Başakşehir Haritası İstanbul Başakşehir İlce Haritası Başakşehir, İstanbul'un bir ilcesidir 2008 yılında Kucukcekmece ilcesinden ayrılarak ilce yapılmıştır Denize kıyısı olmayan Başakşehir, kuzeyde Arnavutkoy, kuzeydoğuda Eyup, doğuda Sultangazi ve Esenler, guneyde Bağcılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
858,505Konular
982,843Mesajlar
33,081Kullanıcılar
sadrazamcaSon üye
Üst Alt