
Browni Kek Tanımı İçin Materyaller
- 4 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı süt
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 50 gram kakao (3 yemek kaşığı)
- 2 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 1 su bardağı + 1 yemek kaşığı un
- 1,5 su bardağı süt (Dilersen 2 su bardağı)
- 1 su bardağı şeker
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 50 gram kakao
- Hindistan cevizi
Browni Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Yumurta ve şekeri çırpıyoruz.
- Yağ, süt ve sonra öteki materyalleri ekleyelim lakin bunları tel çırpıcı ile çırpalım.
- 170 derece ısınmaya başlayan fırına verelim.
- Bu ortada sosumuzu ocakta pişirelim.
- Pişen kekimizin üzerine çatal yardımı ile delikler oluşturalım. Sonra kek dilimlerimizi keselim.
- Kekimizin birinci sıcağı geçecek ama sosumuz sıcak olacak.
- Sosumuzu kelin üzerine dökelim. Servis esnasında hindistan cevizi ile süsleyelim. Afiyet olsunnn
????????.