Browni Kek Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 8 yemek kaşığı tereyağı
- 2 paket bitter
- 1 paket sütlü beyaz çikolata
- 1 paket vanilin
- Yarım çay kaşığı tuz
- 1 su bardağından 1 parmak eksik un
- 2 yemek kaşığı kakao
Browni Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Malzemeler oda sıcaklığında olmalı yumurta ve şeker, şeker eriyene kadar çırpılır.
- 1 su bardağına 1 parmak eksik olacak halde un koyun ve üstüne vanilin ,tuz, kakaoyu ekleyin şekerler eridikten sonra karışımı içine dökün.
- Tencereye tereyağını alıp 2 paket bitter çikolatayı eritin.
- Sütlü olanı üstü için ayırın.
- Eridikten sonra karışıma ek edin.
- Dikdörtgen borcama karışımınızı dökün ve üstüne kesim modül sütlü çikolatanızı koyun.
- Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 25 dkka fansız fırında pişirin.