Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Browni

Browni
0
79

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
browni.jpg

Browni Tanımı İçin Materyaller

  • 5 yemek kaşığı tereyağ
  • 200 gram kuvertür çikolata (Bitter ve sütlü çikolata karıştırılabilir)
  • 2 yumurta
  • Yarım su bardağı toz şeker
  • Yarım su bardağı un
  • 1 paket vanilya
  • 1 çimdik tuz
Üzeri İçin
  • Frambuaz yahut böğürtlen

Browni Tanımı Yapılışı

  1. Fırını 150 dereceye ayarlayalım. Küçük uzunluk yuvarlak yahut kare borcamın içerisine yağlı kağıt serip tepsimizi de hazırlayalım.
  2. Tereyağını eritelim. İçerisine küçük kesimlere ayırdığımız çikolatalarımızı ekleyip eritelim.
  3. Farklı bir kap içerisinde yumurta, toz şeker ve vanilyayı çırpalım. Püf noktası çok az çırpılacak yalnızca karışana kadar. Çok çırpılırsa yüzü parlak olmaz kek üzere manzara verir.
  4. Erimiş çikolataları yumurta toz şeker karışımına ekleyelim çırpalım. Un ve bir çimdik tuzu da ekleyelim karıştıralım.
  5. Üzerine isteğe nazaran böğürtlen yada frambuaz koyabilirsiniz. Dondurucuya çikolata kesimleri koyup donmuş formda koyarak üzerini süsleyebilirsiniz. Ben böğürtlen kullandım.
  6. Isıtılmış fırında 150 derecede 30 dakika kadar pişirelim.
  7. Ilık ılık biçimde yanında filtre kahve ile harika olacaktır. Şimdiden afiyet olsun.
 
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt