Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Browni

Browni

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
browni.jpg

Browni Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet yumurta
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 2 su bardağı şeker
  • 2 su bardağı süt
  • 1 paket kakao (25 gram ya da 3 yemek kaşığı)
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 su bardağı un

Browni Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Unun ve kabartma tozunun hariçindeki bütün malzemeyi çırpma kabına alıp, 5 dakika mikserle çırparız.
  2. Bu karışımdan 1,5 su bardağı ayırırız (pişen kekin üzerine dökmek için).
  3. Ayırdıktan sonra kalan karışıma elenmiş unu ve kabartma tozunu birbirine karıştırdıktan sonra ekleriz.
  4. 2-3 dakika karıştırdıktan sonra kek hamurumuz hazır.
  5. Önceden ısıttığımız 170 derece fırında yaklaşık 35 dakika pişiririz.
  6. Kekinizin ortasına elinizle bastırın, şayet pişmemiş ise ısıyı biraz düşürerek içinin yeterlice pişmesini sağlayın.
  7. Fırından çıkarınca sıcakken bir yemek çatalı ya da kürdan yardımıyla 8-10 yerinden çatalı batırarak delikler açın.
  8. Sonra kek sıcakken üzerine ayırdığınız karışımı dökün.
  9. Sosunu çekmesi için en az 2 saat dinlenmeye bırakın.
  10. Süslemelerini dilediğiniz üzere yapabilirsiniz ben çilek kullandım hanımlar ????
  11. En son çikolata sosunu döktükten sonra ekleyip pişirmeye bıraktım afiyetle yemeğe hazır tatlımız ????.
Browni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,481Konular
981,450Mesajlar
29,612Kullanıcılar
bahattincanSon üye
Üst Alt