Browni Tanımı İçin Malzemeler
- 240 gram bitter çikolata
- 150 gram tereyağı ya da margarin
- 3 adet yumurta
- 1 paket vanilin
- 1 su bardağı toz şeker
- Yarım su bardağı un
- İsteğe bağlı olarak ceviz, fındık, beyaz çikolata, oreo, negro vb.
Browni Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk olarak tereyağını eritip üzerine çikolataları ekliyoruz ve karıştırıyoruz.
- Ocaktan alıp soğumaya bırakıyoruz.
- Ardından yumurta ve vanilini çırpıyoruz ve üzerine yavaş yavaş şekeri ekliyoruz.
- Şekerle birlikte de çırpıp düzgünce karıştırdıktan sonra soğuyan çikolata ve tereyağı karışımını yumurtaların üzerine ekliyoruz.
- Birbirine yeterlice karışana kadar çırpıyoruz.
- Son olarak unu ekliyoruz.
- Üzerini dilediğiniz üzere süsledikten sonra 180 derece fırında denetimli bir formda yaklaşık 20 dakika pişiriyoruz.
Browni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı