Browni Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağından bir parmak eksik şeker
- 1 su bardağından bir parmak eksik un
- 1 paket vanilya
- 125 gram tereyağ
- 125 gram bitter çikolata
- 80 gram beyaz çikolata
Browni Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk olarak tereyağını eritip çikolataları ekleyerek pürüzsüz bir kıvam elde edene kadar karıştırıyoruz.
- Yumurta ve şekeri krema kıvamına gelene kadar çırpıyoruz.
- Soğumuş olan çikolatayı karışıma çikolatayı da ekleyerek karıştırıyoruz.
- Un ve vanilyayı da ekleyerek homojen bir kıvam alana kadar karıştırıyoruz.
- Yağlı kağıt serili kabımıza karışımın yarısını döküyoruz ve ortasına beyaz çikolata yerleştirip kalan yarısını da ekliyoruz dilerseniz üzerine vişne ceviz de ekleyebilirsiniz.
- Önceden ısıtılmış 170 derece fırında hafif nemli kalacak biçimde pişirin ben biraz ıslak bıraktım tercih size kalmış.