Bruksel Lahanalı Bonfile nasıl yapılır
Malzemeler
700 gr Bruksel Lahanası
3 Su Bardağı Et Suyu
125 gr İrmik
4 Corba Kaşığı Sıvı Yağ
1 Soğan
1 Corba Kaşığı Margarin
1 Defne Yaprağı
200 gr Sut Kreması
Tuz, Karabiber
4 Bonfile
imagesbruksellahanalibonfiletarifiresimli5ad4341f47b4f
Yemeğin Tarifi
2 su bardağı et suyunu bir tencerede kaynatın İrmiği ilave edip pişirin Buyuk bir tavada 1 corba kaşığı sıvıyağı kızdırıp ateşten alın ve irmikli karışımı icine dokun Soğumasını bekleyin
Bu arada soğanı soyup kucuk kupler halinde doğrayın Bir tavada margarini eritip soğanı kavurun Bruksel lahanası ve defne yaprağını ilave edip kavurmaya devam edin Kalan et suyunu ve sut kremasını ekleyin 10 dakika kadar pişirip tuz ve karabiberle tatlandırın
İrmikli karışımı kareler halinde kesip tavadan alın Bir diğer tavada 1 corba kaşığı sıvıyağı kızdırıp irmikli kareleri kızartın Soğumayacak şekilde bekletin
Bonfileleri tuz ve karabiberle ovun Bir tavada kalan yağı kızdırıp bonfileleri kızartın Bonfileleri, Bruksel lahanası ve irmik eşliğinde servis yapın
Malzemeler
700 gr Bruksel Lahanası
3 Su Bardağı Et Suyu
125 gr İrmik
4 Corba Kaşığı Sıvı Yağ
1 Soğan
1 Corba Kaşığı Margarin
1 Defne Yaprağı
200 gr Sut Kreması
Tuz, Karabiber
4 Bonfile
imagesbruksellahanalibonfiletarifiresimli5ad4341f47b4f
Yemeğin Tarifi
2 su bardağı et suyunu bir tencerede kaynatın İrmiği ilave edip pişirin Buyuk bir tavada 1 corba kaşığı sıvıyağı kızdırıp ateşten alın ve irmikli karışımı icine dokun Soğumasını bekleyin
Bu arada soğanı soyup kucuk kupler halinde doğrayın Bir tavada margarini eritip soğanı kavurun Bruksel lahanası ve defne yaprağını ilave edip kavurmaya devam edin Kalan et suyunu ve sut kremasını ekleyin 10 dakika kadar pişirip tuz ve karabiberle tatlandırın
İrmikli karışımı kareler halinde kesip tavadan alın Bir diğer tavada 1 corba kaşığı sıvıyağı kızdırıp irmikli kareleri kızartın Soğumayacak şekilde bekletin
Bonfileleri tuz ve karabiberle ovun Bir tavada kalan yağı kızdırıp bonfileleri kızartın Bonfileleri, Bruksel lahanası ve irmik eşliğinde servis yapın