bilgisayarci
FD Üye
Brüksel Lahanası Kebabı Tanımı İçin Malzemeler
- 20 tane brüksel lahanası
- 400 gram kıyma
- Karabiber
- Tuz
- 3 sarımsak
- 1 kaşık domates salçası
- 1 bardak su
- 2 kaşık nar ekşisi
- 1 tatlı kaşığı pul biber
Brüksel Lahanası Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Lahanaları yıkayıp ortadan keselim.
- Kıyma karabiber ve 1 tatlı kaşığı tuzu karıştırıp küçük köfteler halinde lahanaların içine koyalım.
- Sos olarak salça, rendelenmiş sarımsak, pul biber, su, nar ekşisini karıştırıp üstüne gezdirelim.
- Evde varsa üstüne biber koyduktan sonra 180 derece fırında 40 dakika pişirdikten sonra afiyetle yiyelim.