Brüksel Lahanası Tanımı İçin Gereçler
- 10-15 adet brüksel lahanası
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı tatlı toz biber
- 1/2 (yarım) çay kaşığı tuz
- 1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber
Brüksel Lahanası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Lahanalarınızı güzelce ayıklayıp yıkayın.
- Küçük ve derin bir kapta lahanaları koyun.
- Üzerine yağ ve baharatları ekleyip elinizle güzelce karıştırın.
- 200 derece fırına verin.
- Lahanaların üzeri kızarana kadar pişirin afiyet olsun.Yemeklerinizin yanına orta sıcak /aperatif olarak ekleyebilirsiniz. Kabak patates ile de çok yakışacaktır.